Klobúky - Štýlové a Praktické Reklamné Predmety

Zverejnený

Klobúky sú veľmi obľúbeným sortimentom od jari do jesene. Či už ide o textilné, pletené alebo slamené klobúky, všetky ponúkajú skvelú možnosť pre reklamné účely. Možnosť potlače alebo výšivky loga na klobúky robí z tohto sortimentu ideálny reklamný predmet.

Rôzne Typy Klobúkov

klobuky výber


V našej ponuke nájdete širokú škálu klobúkov, ktoré vyhovujú rôznym vkusom a potrebám. Textilné klobúky sú pohodlné a praktické, ideálne pre každodenné nosenie. Pletené a slamené klobúky sú štýlové a vhodné pre špeciálne príležitosti alebo letné akcie. Každý typ klobúka má svoje unikátne vlastnosti, ktoré ho robia atraktívnym pre rôzne situácie a skupiny ľudí. Textilné klobúky sú skvelé pre aktívne trávenie voľného času a športové podujatia, zatiaľ čo pletené a slamené klobúky dodávajú eleganciu a sú ideálne pre spoločenské udalosti.

Personalizácia Klobúkov

Textilné klobúky môžete potlačiť alebo vyšiť logom vašej firmy, čo pridáva hodnotu a unikátnosť tomuto reklamnému predmetu. Na pletené alebo slamené klobúky je možné pridať stuha s potlačou, čím získajú elegantný a sofistikovaný vzhľad. Personalizácia klobúkov je skvelým spôsobom, ako zviditeľniť vašu značku a vytvoriť originálny a nezabudnuteľný darček pre vašich klientov a partnerov.
Obrazok z facebooku zobrat status klobuky , jeden typ personalizacie je cely potlačený klobuk to sa robi tak ze sa potlači latka a klobuk sa zosije, druhy typ potlače je na už hotový klobuk na latku ,spravit obrazok klobuk s potlačou, vedla seba dat tieto dva typy.

kobuky s potlacou

Výroba klobukov na mieru

V prípade ak by ste potrebovali unikátny klobúk presne na mieru, zabezpečíme jeho návrh aj realizáciu. Spolupracujeme s klobúčníctvami, ktoré nám od počtu 50 alebo 100ks vedia vyrobiť klobúk podľa predstavit. Takéto kobúky sa vyrábajú ručne a po kompletizácii ich brandujeme vybranou potlačou. 

klobúky na mieru


Možnosti potlače klobúkov

Pre textilné klobúky je ideálna sublimačná tlač, ktorá umožňuje plnofarebnú potlač s vysokým rozlíšením a dlhodobou trvanlivosťou. Sublimačná tlač je ideálna pre detailné a farebné dizajny, ktoré potrebujú vysokú kvalitu reprodukcie. Pre slamené a pletené klobúky je vhodná transférová tlač alebo sieťotlač na stuhu, čo dodáva elegantný vzhľad a trvanlivosť potlače. Obidve technológie zabezpečujú kvalitnú a trvanlivú potlač, ktorá vydrží aj pri častom používaní klobúkov.

Praktický a Štýlový Darček

Klobúky sú praktickým darčekom, ktorý chráni pred slnkom a zároveň pridáva štýl. Sú ideálne pre rôzne príležitosti, ako sú letné festivaly, firemné akcie, športové podujatia alebo ako darčeky pre zamestnancov a klientov. Klobúky sú tiež skvelým módnym doplnkom, ktorý môže doplniť a zvýrazniť celkový vzhľad obdarovaného.

Udržateľnosť a Kvalita

Naše klobúky sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a pohodlné nosenie. Dbáme na ekologickú výrobu a snažíme sa minimalizovať negatívny dopad na životné prostredie. Takto môžete ukázať, že vaša firma podporuje zodpovedné podnikanie. Používanie ekologických materiálov a udržateľných výrobných procesov pomáha znižovať negatívny dopad na životné prostredie a podporuje zodpovedné správanie v podnikaní.

Ideálny reklamný predmet

Klobúky s potlačou alebo výšivkou sú ideálnym reklamným predmetom, ktorý zanechá trvalý dojem. Či už ide o firemné akcie, výstavy, konferencie alebo letné festivaly, klobúky s vašim logom budú vždy na očiach a zviditeľnia vašu značku. Okrem toho, personalizované klobúky sú praktickým a užitočným darčekom, ktorý obdarovaným poskytne ochranu pred slnkom a bude im neustále pripomínať vašu firmu.

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka okrem toho, že je naše firemné slniečko, je aj blogerka a na svojom blogu uverejňuje okrem cestovania aj chutné recepty a typy na skvelé prírodné produkty. Zo sociálnych sieti má najradšej Instagram.

Vytvoriť rýchly dopyt